Toiminta ja työmuodot

SANAN JA RUKOUKSEN ILLAT

Rukouspalvelu ry järjestää lähes viikoittain yhdessä paikallisseurakuntien kanssa Sanan ja rukouksen iltoja eri puolilla Suomea. Puheen ja rukouksen lisäksi musiikilla on tärkeä osuus tilaisuuksissa. Rukouksesta tulee paljon palautetta tilaisuuksien jälkeen. Pastori Seppo Juntusen rukousilloissa on rukoiltu sairaiden puolesta vuodesta 1984, jolloin hän sai parantamisen armolahjan. Sen jälkeen parantumisia alkoi tapahtua.

Katso tulevien rukousiltojen ajat ja paikat

KESKUSTELUOHJELMA OVELLA

Ovella-ohjelma kertoo erilaisten ihmisten tarinoita ja kokemuksia rukouksen maailmasta ja elämästä. Tällä hetkellä nähtävillä olevilla jaksoissa keskustellaan muun muassa urheilusta, musiikista, julkisuudesta, ihmeparantumisista ja uskoontulosta. Kaikki ohjelmat ovat nähtävillä myös Rukouspalvelun YouTube-kanavalla.

Anton Laurila; Oskari Saaren kirja Aki Hintsa – Voittamisen anatomia

Ritva Vuori; parantuminen rukoilun ja uskon avulla

Samppa Lajunen; usko ja urheilu

Seppo Juntunen; Aki Hintsa – Voittamisen anatomia (Oskari Saari)

Marjo Niittyviita; minuus ja julkisuus

Jari Sunilan ihmeparantuminen – kun kasvi katosi päästä

Rauno Pekkasen merkillinen uskoontulotarina

Tero Savioja; outo hengellinen ilmiö, hippuset

Marja-Liisa ja Kari Sinisalon selviytymistarina

Juha Kuivanen; hellittämätön rukous

Hillel Tokazier; musiikki, juutalaisuus ja antisemitismi

Katriina Moksi selvisi tinnituksesta

SIELUNHOITO JA HENKILÖKOHTAINEN RUKOUS

Pastori Seppo Juntunen tapaa ihmisiä sielunhoidon ja henkilökohtaisen rukouksen merkeissä mahdollisuuksien mukaan. Aika on varattavissa sähköpostitse. Puhelinnumeron jättämistä toivotaan yhteydenottoa varten.

Varaa aika

MUSIIKKI

Rukousilloissa on korkeatasoista musiikkia. Mukana illoissa ovat olleet mm. viulisti Maarit Rajamäki, pianisti Hillel Tokazier, laulaja Heidi Tuikkanen, laulaja Nina Åström, laulaja René Laulajainen ja pianisti Risto Lauriala.

ELVISTÄ JA RUKOUSTA

Elvistä ja rukousta -tilaisuuteen kuuluu Elviksen lähinnä hengellisten laulujen esittäminen ja rukous. Laulu on 1960-luvun herkkää Elvistä 5-äänisesti esitettynä pianon ja kitaroiden säestyksellä. Elvis Is Back -bändissä esiintyvät: Elviksenä Seppo Juntunen, kitara ja laulu Johannes Österlund, laulu Taru Hallama, laulu Joska Josafat ja Juha Kuivanen, kitara Kim Ekblom. Miksaajina ja äänten rakentajina ovat toimineet Tero Savioja ja Martti Löppönen.

Katso tulevien Elvis-iltojen ajat ja paikat

RUKOUSKIRJE

Lue uusin Rukouskirje