Ovella: René Laulajaisen ihmeparantuminen

Seppo Juntunen keskustelee muusikko René Laulajaisen kanssa musiikin hoitavasta voimasta ja Laulajaisen ihmeparantumisesta. Silmään joutuneen bakteerin vuoksi hän oli vähällä menettää näkönsä kokonaan. Kuukausia kestäneen sitkeän rukouksen avulla näkö kuitenkin palautui, parempana kuin ennen sairastumista.

Voit katsoa jakson myös TÄÄLTÄ.

Ovella: Nina Åström

Ovella-ohjelmassa Seppo Juntusen vieraana on laulaja ja lauluntekijä Nina Åström. He keskustelevat Åströmin pitkästä urasta gospel-artistina, konsertoinnista vankiloissa sekä koronaviruksen vaikutuksesta muusikon elämään. Åström tuli laajemmalle suomalaiselle yleisölle tutuksi, kun hän edusti Suomea Euroviisuissa vuonna 2000.

Jos video ei näy, voit katsoa jakson myös TÄÄLTÄ.

Ovella: Jukka Tolonen

Ovella-ohjelman vieraana on legendaarinen, kansainvälisen tason rock-kitaristi Jukka Tolonen. Hän tuli tunnetuksi mm. Tasavallan Presidentti ja Jukka Tolonen Band -yhtyeiden myötä. Päihteiden käyttö kuitenkin lisääntyi vuosien kuluessa, mikä vei elämän alamäkeen. Tolosen toinen elämä alkoi, kun hän löysi Jeesuksen ja lupasi antaa tälle elämänsä. Miten rokkistarasta tuli Herran palvelija?

Voit katsoa jakson myös TÄÄLTÄ.