Elvistä ja rukousta

Elvis ei unohdu, vaikka hänen kuolemastaan on kulunut jo yli 40 vuotta. Hän lienee kaikkien aikojen tunnetuin henkilö ja musiikkibisneksen merkittävin brändi. Elvis tunnettiin rockin kuninkaana, mutta hänen musiikkinsa juuret ovat gospelissa, jota hän piti lempimusiikkinaan loppuun asti. Ennen kuolemaansa Elvis olisi halunnut toteuttaa gospel-kiertueen. Kaikki Grammy-palkintonsa Elvis sai hengellisestä musiikistaan.  Ensimmäisen hän sai gospel-levystään How Great Thou Art, joka myi kultaa. 

Nyt Suomen kirkoissa on mahdollista kuulla 60-luvun herkkää Elvistä viisiäänisesti laulettuna pianon ja kitaroiden säestyksellä. Elvis is back -kirkkokierroksella ovat mukana Seppo Juntunen sekä musiikin ammattilaiset Johannes Österlund (kitara ja laulu), Taru Hallama (laulu), Juha Kuivanen (laulu), Joska Josafat (laulu) sekä Kim Ekblom (kitara).

Harva tietää, että Elvis halusi olla parantaja. Sillä saralla ura päättyi lyhyeen. Elvistä laulava pastori Seppo Juntunen on rukoillut sairaiden puolesta vuodesta 1984, jolloin parantumiset alkoivat. Konsertin jälkeen on mahdollisuus rukoukseen. Tilaisuus tarjoaa siis Elvistä ja rukousta.

Katso Elvis is back -kiertueen ajat ja paikat