Uutiset

23.8.2017ELVISTÄ JA RUKOUSTALue lisää »1.8.2017Uusi RukouskirjeLue lisää »24.3.2016Uusi rahankeräyslupaLue lisää »

Yhteystiedot

Osoite:
Rukouspalvelu ry
PL 47
00721 HELSINKI

Sähköposti:

Rukouspyynnöt
rukousasiat@rukouspalvelu.fi

Toiminnanjohtaja, pastori Seppo Juntunen
seppo.juntunen@rukouspalvelu.fi

Tiedotus ja jäsenasiat
toimisto@rukouspalvelu.fi.

Lahjoituksia voi tehdä Rukouspalvelu ry:n tilille: OKOYFIHH FI59 5720 9920 0722 11, viitenumero 3175.

Voit myös osoittaa tukesi soittamalla puhelinkolehtikeräys numeroon 0600 95060 (Hinta 20,11 euroa/puh + paikallisverkkomaksu /matkapuhelinmaksu).

Maarit Rajamäki

Maarit Rajamäki soittaa Stala Oy:n omistamalla Hieronymus Amati -viululla (1561-1630).

Maarit Rajamäki on kesäkuusta 2003 lähtien esiintynyt yli 700 Sanan ja rukouksen illassa yhdessä Seppo Juntusen kanssa. Vuonna 2008 hän on jälleen ahkerasti mukana kirkkoilloissa. Tilaisuuksissa kuullaan melodisia, romanttisia ja hengellisiä klassisen musiikin helmiä viululle.

 Seurakuntien kanttoreiden lisäksi tilaisuuksissa on Maaritin pianistina vierailleet mm. Risto Lauriala, Folge Gräsbeck, Leena Suhonen, Ilmo Ranta, Natalia Lehtinen, Sinikka Holma-Peets, Aino-Maria Salonen, Annika Palm-Doumage, Timo Koskinen ja Esa Ylönen.

Maarit Rajamäki ja Folke Gräsbeck ovat julkaisseet uuden cd-levyn 'Kosketa minua, Henki' joulukuussa 2005. Levy sisältää melodisia ja romanttisia klassisen musiikin, sekä hengellisen musiikin helmiä viululla ja pianolla tulkittuina.

Maarit Rajamäki opiskeli Suomessa moskovalaisen viulupedagogi Tatjana Pogozevan ja viulunsoiton lehtori Pertti Sutisen oppilaana. Opinnot jatkuivat Yhdysvalloissa Josef Gingoldin ohjauksessa Indianan yliopistossa sekä Israelissa Tel Avivin yliopiston Rubin Akatemiassa Yair Klessin johdolla. Jatko-opintojen merkeissä hän vietti kaksi vuotta Gstaadin International Menuhin Music Academyssa Sveitsissä sekä opiskeli yksityisesti Nathan Milsteinin oppilaana Lontoossa.

Maarit Rajamäki suoritti viuludiplomin Sibelius-Akatemiassa vuonna 1983 ja London Royal College of Musicissa vuonna 1985.

Rajamäki on esiintynyt 10-vuotiaasta lähtien orkesterien solistina (mm. RSO, Lahti Symphony, Oulun kaupunginorkesteri, Festival Strings Lucerne, Camerata Lysy), omin konsertein ja kamarimuusikkona sekä koti- että ulkomailla. Rajamäki on toiminut 2. konserttimestarina sveitsiläisessä Festival Strings Lucerne .kamariorkesterissa konserttikiertueilla eri puolilla maailmaa. Maarit Rajamäki on viulisti sisarensa kanssa julkaissut kaksi videotaltiointia 'Painting Prokofjev' (1994) ja 'Tabula Rasa' (1995) sekä CD-levyn 'Duo-Caprice' (1997).

Nykyisin Maarit Rajamäki esiintyy yli sadassa esiintymistilaisuudessa vuodessa kirkoista konserttisaleihin.

Maarit Rajamäki on perustamiensa Särestön Kamarikonserttien (vuodesta 1989) sekä Särestö Akatemian (vuodesta 2000) taiteellinen johtaja http://www.sarestokons.org. Hän on opettanut viulunsoittoa useissa eri musiikkioppilaitoksissa kuten Sibelius-Akatemiassa ja Sveitsin Menuhin Akatemiassa ja festivaaleilla kuten Kuhmon Kamarimusiikkifestivaaleilla ja Keshet Eilonin mestarikursseilla Israelissa sekä toiminut viulunsoiton yliopettajana Kuopion konservatoriossa. Rajamäki on 1991 perustamansa Caprice ky:n toimitusjohtaja. Caprice ky on mm. vuodesta 1996 vastannut Suomessa kansainvälisestä etäopetusprojektista viulutaiteilija Pinchas Zukermanin kanssa.